0
  • Труба хонінгована H8 76.2 (3)x85.72 (3-3/8)

Труба хонінгована H8 76.2 (3)x85.72 (3-3/8)

  • Виробник: Stelmi Italia
  • Артикул: Труба хонінгована H8 76.2 (3)x85.72 (3-3/8)
  • Наявність: В наявності
  • 4 700 грн./м


  • Діаметр зовнішній(мм): 85.72 (3-3/8)
  • Діаметр внутрішній(мм): 76.2 (3)
  • Товщина стінки(мм): 4.76
  • Труба класу: H8 (+0 / +0,0050 мкм)
  • Матеріал труби: Сталь 52 (E355)
  • Гладкість внутрішньої поверхні: Ra ≤ 0.2µм (Rt ≤ 3.0µм)
  • Твердість внутрішньої поверхні: від 190 до 245HB (по Брінеллю)
  •  

    Клас точності Н8 - регламентується міжнародним стандартом ISO 286-2, визначає толерансії для внутрішніх діаметрів труб або отворів у діапазоні від 3 мм до 3150 мм. У цьому класі внутрішній діаметр має залишатися в межах номінального діаметра плюс нуль (0) до плюс п'ятидесяти мікрон (50 мкм), що підтверджує високу точність виготовлення та контролю за розміром.

    Труби Н8 - які пройшли процес хонінгування (або гоніння), характеризуються дуже гладкою внутрішньою поверхнею, що покращує їхню міцність, зносостійкість та зменшує тертя під час експлуатації. Ці труби широко використовуються в гідравлічних системах, пневматичних системах, механічних та автомобільних деталях, а також у будівельній індустрії та інших галузях, де потрібна висока точність та якість внутрішньої поверхні.

    Хонінгування - це процес обробки металевих труб або отворів за допомогою спеціального інструмента, абразивні матеріали якого допомагають досягти високої гладкості та точності внутрішньої поверхні. Цей процес використовується в різних галузях промисловості, включаючи автомобільну, авіаційну, суднобудівну, машинобудівну та інші, де потрібна висока якість обробки внутрішніх поверхонь деталей.

Розміри
Зовнішній діаметр85.72 (3-3/8)
Внутрішній діаметр76.2 (3)
Параметри
Метод виготовлення :холоднотягнута
Шорсткість внутрішньої поверхні : внутрішньої поверхні: не перевищує Ra max 0.4мкм.
Матеріал:сталь St52; St52.3; E410; E355; St E460.
Довжинавказується замовником. Стандартний допуск при порізці 0...+5мм.
Написати огляд
Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший